Een creditcard verwijderen uit uw Amazon-account

Amazon laat je ook de betaling online doen, waar je details van je creditcard/betaalpas/e-wallets enz. kunt opslaan. Je kunt deze gegevens ook later verwijderen. Hier leest u hoe u het kunt doen.

Online winkelen is een enorme noodzaak geworden en heeft ons leven gemakkelijker gemaakt. Omdat mensen vanwege de uitbraak van het coronavirus aan huis gekluisterd zijn, hebben online winkelsites zoals Amazon en Flipkart een enorme opluchting geboden aan de mensen waar ze essentiƫle diensten aan de klanten leveren vanwege de lockdown.

Zo is online winkelen een geweldige redder gebleken als dingen niet in de buurt beschikbaar zijn en je ze online kunt krijgen.

De e-commercesite Amazon biedt tal van voordelen. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan artikelen en de recensies lezen en uw producten dienovereenkomstig kiezen. U kunt de producten ook sorteren op maat, prijs en andere factoren.

Amazon laat je ook online betalen, waar je details van je creditcard/betaalpas/e-wallets, enz. kunt opslaan, wat je op zijn beurt helpt om tijd te besparen.

Soms wil een gebruiker echter zijn creditcardgegevens uit het Amazon-account verwijderen vanwege veiligheids- of andere zorgen.

Hieronder vindt u de stappen die u zullen helpen bij het verwijderen van de creditcardgegevens zonder veel gedoe.

Hoe creditcard van Amazon-account te verwijderen

  • STAP 1 Inloggen Open de Amazon-website en log in met uw inloggegevens.
  • STAP 2 Klik op Uw account nu, klik na het inloggen op Uw account in het menu.
  • STAP 3 Klik nu op Betalingsopties Klik onder 'Bestel- en winkelvoorkeuren' op Betalingsopties.
  • STAP 4 Klik op de optie Verwijderen. U ziet een lijst met creditcards/betaalpassen die u hebt toegevoegd. Klik op de pijl omlaag om de kaart te verwijderen die u wilt verwijderen. Klik nu op de optie Verwijderen.
  • STAP 5 Laatste stap U wordt om bevestiging gevraagd. Klik op de optie Bevestig verwijderen om de kaart uit uw Amazon-account te verwijderen.

Als je andere hulp nodig hebt met betrekking tot Amazon-account. Bellen met Amazon is de manier om in contact te komen met een medewerker van de technische ondersteuning.


Verwant Post