Adressen toevoegen en beheren op Amazon

Amazon.nl, Inc. is een Amerikaans multinationaal technologiebedrijf dat zich richt op e-commerce, cloud computing, digitale streaming en kunstmatige intelligentie. Alle nieuwe Amazon-accounts die aan je mobiele app worden toegevoegd, nemen automatisch de app-machtigingen, zoals toegang tot de camerarol, of voorkeuren, zoals taal, over. Door app-instellingen op één Amazon-account bij te werken, worden ze voor iedereen bijgewerkt.

U kunt adressen toevoegen, bewerken en verwijderen voor toekomstige bestellingen. U kunt ook een standaardadres selecteren om het plaatsen van een bestelling te vergemakkelijken.

Bekijk hier de stapsgewijze handleiding voor de gebruikers om adressen toe te voegen en te beheren in de Amazon-app.

Uw adressen toevoegen en beheren in de Amazon-app:

Stap 1: Open de Amazon-app op je telefoon.

Stap 2: Ga vervolgens naar Uw adressen.

Stap 3: Voer nu een van de volgende handelingen uit:

  • Selecteer Adres toevoegen om een nieuw adres toe te voegen. De volgende keer dat u een bestelling plaatst met het nieuwe of gewijzigde adres, wordt u gevraagd uw betaalkaartnummer te bevestigen.
  • Als u een adres wilt bewerken of verwijderen, selecteert u Bewerken of Verwijderen onder het adres dat u wilt wijzigen.
  • Om een standaardadres in te stellen, selecteert u de corresponderende link onder het adres.

Opmerking: als u een adres in uw account bijwerkt, wordt het verzendadres van openstaande bestellingen niet gewijzigd.

Als je andere hulp nodig hebt met betrekking tot Amazon-account. Bellen met Amazon is de manier om in contact te komen met een medewerker van de technische ondersteuning.